Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Cut the Crap



^Ναι το ξέρω, ο τίτλος μαρτυρά τα επίπεδα ευγένειας που κατέχω αλλά please, just cut the crap.

Βαρέθηκα να βλέπω τους άλλους να περπατούν νευρικά από τη μία άκρη της αίθουσας εως την άλλη, μουρμουρίζοντας τα προβλήματά τους.
Βαρέθηκα να ακούω τα παράπονα των άλλων ενώ δεν τους φταίω.
Βαρέθηκα να νιώθω την απογοήτευση και την ένταση στην ατμόσφαιρα λόγω των νευρών των άλλων.

Βαρέθηκα τις γκρίνιες για το ασφαλιστικό, τους μισθούς, τα μαθήματα, το σχέδιο, τον ανύπαρκτο φίλο, τον αδιάφορο γκόμενο, τον ηλίθιο καθηγητή.
Βαρέθηκα τον βλακώδη τρόπο συμπεριφοράς των περισσότερων συνομιλήκων μου που θεωρούν πολύ έξυπνο και αστείο το να πετούν "ροχάλες" στα βιβλία και στα μαλλιά των συμμαθητών τους.
Βαρέθηκα την εγωιστική, εγωκεντρική και μοχθηρή φύση μας, που μας οδηγεί στη "σνομπ" συμπεριφορά προς τους άλλους που βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως είναι καλύτεροι.

Βαρέθηκα τις χαζορομαντικές δηλώσεις των εφήβων.
"Είναι ο έρωτας της ζωής μου" "Μ' αγαπάει!" "Είναι το άλλο μου μισό" "Θέλω να μείνουμε μαζί για πάντα!" "Γ+Ζ= Λαβ φορ έβα" "c.@gpw.p0lu.mwRak!.m!!!!!" (Μου πήρε τέσσερα λεπτά για να γράψω αυτή την "πρόταση")

WAKE UP GIRL!
Δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου αλλά μια εφηβική βλακεία. -.-

Τι άλλο βαρέθηκα; Χμ... Βαρέθηκα τις ηλίθιες που μου φορούν τις μπλούζες με το λογότυπο των Rolling Stones και θεωρούν πως βλέπουν μια πολύ όμορφη γλώσσα. Βαρέθηκα τις επίσης ηλίθιες που μόλις τους γυαλίσει ένας που ακούει πιο rock μουσική από αυτές, μαθαίνουν το Karma Police, το Starlight και το Smells Like Teen Spirit, υιοθετούν ένα πιο rock ντύσιμο και θεωρούν τους εαυτούς τους Rock Teachers (Πόσες φορές είπα "rock"?)
Βαρέθηκα την έλλειψη προσωπικότητας από πολλές -μαντέψτε!- ηλίθιες που το παίζουν S & B για να κουτουπώσουν αυτόν που θέλουν.

Μαντέψτε: Δεν είστε ούτε S, ούτε B. Είστε διχασμένες προσωπικότητες, με τάσεις αντιγραφής προτύπων που κάθε μέρα αλλάζουν χαρακτήρα για να γίνουν αρεστές. Χαρήκατε; :) (Ναι, αυτό ήταν το σατανικό χαμόγελο).


Και τώρα με συγχωρείτε αλλά πάω να δω Code Geass. Έχω μείνει πίσω και εκνευρίστηκα με την ανάρτησή μου. Ναι, όπως καταλάβατε είναι μία τελείως random ανάρτηση. Κλασικό από εμένα, right? See ya.


28 σχόλια:

Rohanne είπε...

Τι θα πει S & B? :P

Πω τώρα που τα λες κι εγώ βαρέθηκα αυτή τη γκρίνια. Έλεος, όπου και να πας τα ίδια ακούς -.-

Φιλιά!

Creep είπε...

^Serena and Blair, από το Gossip Girl, οι κοπέλες ζούνε σε μία ουτοπική Νέα Υιόρκη. Ναι, ουτοπική, ακόμα και για ΝΥ.

Εγώ θα σταθώ σε αυτό με τους Rolling Stones. Αμ δεν φταίνει μόνο τα κορίτσια, φταίνει και κάτι γελοία πρότυπα, σαν την Βανδή που μου έβαλε λευκό τοπ, τζιν, κόκκινα μποτίνια (...ασχολίαστο. Ούτε μία αντιγραφή δεν μπορεί να κάνει σωστά μην χάσει πόντους.) και χτυπιούταν πάνω κάτω παίζοντάς το ροκ και αλτέρνατιβ ελληνίδα καλλιτέχνιδα, και για να χρυσώσει και το χάπι μου προσέλαβε και 2-3 μεταλλάδες να ολοκληρώσουν το κόνσεπτ.
Και φυσικά το όλο δωμάτιο είχε μπλουζάκια από Stones, Smiths, GnR, Scorpions και λοιπά ροκ συγκροτήματα.
Αμ τι. Δεν φταίνει όλα αυτά τα συγκροτήματα που κατάντησαν μέινστριμ. Φταίνει κάτι μυαλά σαν της Βανδής που τολμούν και τα χρησιμοποιούν έτσι.

Νίκος είπε...

Λίζα είσαι ολίγον τι νευριασμένη φαντάζομαι.Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου σε ΟΛΑ.Και εγώ βαρέθηκα επιπλέον τον κάθε ένα που για να νομίζει ότι είναι μάγκας πρέπει να κάνει φασαρία μες στην τάξη,να αντιμιλάει στους καθηγητές χωρίς κανένα λόγο,να βρίζει όλους τους υπόλοιπούς και να απαιτεί από όλους να του μοιάσουν στην χαζομάρα τους.Άραγε Λίζα με αυτούς και τους όμοιους τους τι κάνουμε?Μάλλον πρέπει να αλλάξουν ή να φύγουν από εδώ για να αναπνεύσουμε ελεύθερα.Εσύ συμφωνείς?(Με τα αρχαία τι έκανες?)

Dreamcatcher είπε...

Rip,

Η S και η Β, για να στο πω απλά, είναι πάμπλουτες έφηβες με attitude που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των εφήβων: η bitch και το αρνάκι.

Μαζί σου! :/
Τα λέμε!

Dreamcatcher είπε...

Creep,

Ήθελα να την αναφέρω τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια αλλά λόγω των νευρων μου την ξέχασα. Κι αυτή με εκνευρίζει. :Ρ
Δηλαδή, σόρρυ κιόλας αλλά μου φαίρνεις τρεις μαλλιάδες που υποτίθεται είναι φανατισμένοι ροκάδες, πιάνουν τις ηλεκτρικές τους κιθάρες και παίζουν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά κομμάτια -ενώ στο τραγούδι της δεν υπάρχουν πολλά σημεία με κιθάρες- υποβιβάζοντας τη νοημοσύνη μας, παίρνεις μία κάμερα-μπάλα που χοροπηδάει όλη την ώρα, μου φοράς τις φαρδιές μπλούζες και τα κολάν και το παίζεις: "είμαι-αυτό-που-ακούει-η-νεολαία-αυτή-την-περίοδο";
Βρε Ασταδιάλα.

Dreamcatcher είπε...

Νίκο,

Δεν πιστεύω πως έχω απάντηση για το ερώτημά σου. Δεν ξέρω εάν πρέπει να τους διώξουμε, να προσπαθήσουμε να τους αλλάξουμε ή να τους αγνοήσουμε. Η κάθε επιλογή έχει και τα αρνητικά της.

Τελικά δεν γράψαμε αρχαία. :Ρ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απόλυτα με κάθετι που λες στο post σου.

*ελπίζω να μην συγκαταλέγομαι στις ηλίθιες που κλαίνε για τον χαμένο "love of their life"... :P

Poisonous είπε...

Περιττό να πώ και εγώ ότι συμφωνώ σε όλα. :Ρ

Ειδικά η παράγραφος με τις "ηλίθιες". -.- Τα περισσότερα στάτους στο φμπ και μσν έχουν γεμίσει με τέτοιες σαχλές εκφράσεις. Έλεος δηλαδή..

Τολμώ να πώ βέβαια ότι παρολο που βλέπω φανατικά g.g. δεν έχω ακόμα γνωρίσει καμία S & B wannabe στην καθημερινότητά μου. :Ρ Είσαι η δεύτερη από την οποία ακούω κάτι τέτοιο, και ξαφνιάζομαι. :Ρ

Καλό απόγευμα!

Creep είπε...

Εμένα ξες τι με χάλασε περισσότερο; Πως στο Unplugged Session του MTV έπαιξαν τα ίδια εκείνα παιδιά. Φαντάσου τι κάνει το χρήμα για να πουλήσεις την κουλτούρα σου, αν τα παιδιά ήταν μεταλλάδες... :/

the writer είπε...

Ουστ η απαισιοδοξία! Ουστ! Μακριά από 'μας!

Dreamcatcher είπε...

Αγανακτισμένη Έφηβη,

Δεν ανήκεις σε αυτή την ομάδα, trust me. :P

Dreamcatcher είπε...

Poisonous,

Αν προσέξεις καλά τους ανθρώπους, θα δεις πως όλοι θέλουν να γίνουν Honeys B's and S's.

Dreamcatcher είπε...

Creep,

Είδα μόνο τη διαφήμιση του Mtv και πρόσεξα τα παιδιά.
Οικονομική κρίση!

Dreamcatcher είπε...

Writer, μου αρέσει η ενέργειά σου! :D

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Είπα να πω μια καλησπέρα στα οργισένα νιάτα...αλλά, αν είναι να εκραγείς, να π..π..πηγαίνω, σιγά σιγά.
Σιγά;
Τι λέω;
Ε-Φ-Υ-Γ-Α!!!

Creep είπε...

Σου λέω τραγουδούσε Aerosmith η βλαμμένη! Οποία απηύδισις!

Fleur είπε...

Πω..αυτη την χαζομαρα"Σ'αγαπω για παντα μαζι" πολυ μου την δινει.-.-
Λες και προκειτε να ειναι για παντα μαζι -.-
Και οταν βλεπω την επομενη στο φβ"Ελευθερη" μου ερχεται να παω να γραψω"Ηταν που θα μενατε για παντα μαζι.":P

Φιλακιααα.:)

Dreamcatcher είπε...

Κ. Μάνεση, βγάζω τους χαυλιόδοντές μου έξω! Αααααγκρ!

Dreamcatcher είπε...

Creep τι να πω, ύστερα από τη θεϊκή μουσική που άκουσα χθες το βράδυ στο Mtv από τους Coldplay αυτό είναι πολύ ξενέρωτο -.-

Dreamcatcher είπε...

Fleur για αυτό σε αγαπάω! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτομαι κι εγώ! <3

Clem Lumen είπε...

Ξερεις ποοοοσες φορες τα ειχα σκεφτει αυτα τα τελευταια χρονια, ποοοσες φορες ειχα εκνευριστει και η μονη λεξη που ερχοταν στο μυαλο μου για ολα αυτα ηταν ΕΛΕΟΣ?

Αλλα, τι να κανουμε... οταν δεν ξερεις ποιος ειναι ο εαυτος σου, τον ψαχνεις σε ιντερνετικες σελιδες, σε μπλουζες και σε αλλα προσωπα..
Και καπως ετσι προκυπτουν οι "Αννες" και οι ψευτοροκαδες και οι ψευτοκουλτουριαρηδες κλπ..
Εσυ να μενεις αυτη που εισαι, για σενα και για κανεναν αλλο (σ'αυτο το συμπερασμα κατεληξα και για μενα και βοηθαει), μη σκεφτεσαι τα των αλλων, εσυ να κοιτας να γινεσαι καλυτερη...
:)

Πολυ ωραιο blog, θα τα λεμε!
φιλια

Dreamcatcher είπε...

Καλώς σε βρήκα Free Spirit! :D

Skouliki είπε...

βασικα οι "εξυπνακιδες" ειναι πολυ σπαστικα ατομα...

καλη εβδομαδα:)

Dreamcatcher είπε...

Skouliki έχεις απόλυτο δίκιο. Καλή μας εβδομάδα!

Οι Σοφοπλάστες είπε...

Διαφωνώ καθέτως,οριζοντίως και όπως το ποθείς να βαρίεται ένας άνθρωπος να ακούει τα προβλήματα και τα παράπονα των άλλων.Είναι το αντίστοιχο με το να φοράμε παρωπίδες.Κλέινουμε τα αυτία μας στον συνάνθρωπό μας.Εμένα είναι η χαρά μου να μου εκφράζουν τα προβλήματά τους γιατί έτσι ανοίγονται τα άτομα και μπορούν να στηριχτούν σε κάποιον.Μπορείς τότε να βοηθήσεις τον άλλον,να τον συμβουλεύσεις ακόμα και να του λύσεις το πρόβλημα και με τη χαρά που θα αποκτήσει θα χαρείς και εσύ (διπλά)!

Άλλωστε σε αυτήν την ανάρτηση τις γράφεις;;;;Το σκέφτηκες;;;;Εκφράζεις κάποια παράπονα και παραπονιέσαι που εσύ ακούς τα παράπονα των άλλων!!

Οξύμωρο σχήμα;;;;;;;

Dreamcatcher είπε...

Σοφοπλάστη,

Ναι, παραπονιέμαι που ακούω τα παράπονα των άλλων. Τα παράπονά μου όμως δεν απευθύνονται σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά σε μία μάζα που τυγχάνει να διαβάζει την ανάρτηση αυτή οπότε όχι, δεν υπάρχει οξύμωρο σχήμα... νομίζω. :Ρ

Οι Σοφοπλάστες είπε...

Δηλαδή εσύ ενοχλείσαι με τα παράπονα που οι άλλοι σου λένε ατομικά (εάν κατάλαβα).Ποιος λοιπόν παραπονιέται σε εσένα για το ασφαλιστικό,τους μισθούς σα να φταις εσύ;; Απορώ και εξίσταμαι!

Dreamcatcher είπε...

Ok, you win. :P