Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Πολυς Ντορος Για το Τιποτα

Πόσες φορές ακούσατε υπέροχα λόγια για έναν άνθρωπο και όταν τον γνωρίσατε καταλάβατε πως δεν ήταν τόσο "υπέροχος"; Πόσες φορές σας πληροφόρησαν για τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες ενός τραγουδιστή και μόλις τον ακούσατε να εκτελεί ένα συγκεκριμένο ρεπερτόριο.. πραγματικά το εκτέλεσε με το μαχαίρι που χρησιμοποιεί ο χασάπης; Πόσες φορές διαβάσατε πολύ καλές κριτικές για μια ταινία και μόλις την παρακολουθήσατε καταλάβατε πως ξοδέψατε άδικα τον χρόνο και τα χρήματα σας; Πολλες φορές θα μου πείτε! Αυτό ακριβώς συνέβη και χθες.

Πήγα στον κινηματογράφο με μια παρέα για να δούμε μια πολυδιαφημισμένη ταινία η οποία όταν τέλειωσε μας άφησε να κοιτάζουμε την οθόνη με απορρημένο ύφος. Ήθελα να δω την συγκεκριμένη ταινία εδώ και πολύ καιρό και πολύ τόνιζαν το πόσο καταπληκτική είναι.
Σήμερα, έχοντας περάσει πολλές ώρες από την χθεσινή προβολή μου ήρθε στο μυαλό η φράση που χρησιμοποιήθηκε ως τίτλος της ανάρτησης: Πολύς Ντόρος για το Τίποτα.

Οπότε από σήμερα θα υποσχεθώ στον εαυτό μου πως θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο μακριά γίνεται από τις πολυφημισμένες ταινίες. Τέλος.




ΧρυσοιΚανόνες: Εάν αποφασίσετε να πιείτε σε ένα τσιμπούσι ενώ οδηγείται ένα είναι σίγουρο. Δεν σταματάτε μόνο επειδή είστε υπεύθυνος για άλλες ζωές αλλα κι επείδη ξέρετε πως όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας θα έχετε την γυναίκας σας ή την μητέρα σας πάνω από το κεφάλι σας. Οπότε για λιγότερο μουρμούρισμα και περισσότερη ηρεμία: Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε.

5 σχόλια:

Rea είπε...

poia tainia? :/

Dreamcatcher είπε...

To Εννια. :P

Δεν υπηρχε σεναριο!

Rea είπε...

ναι, κ μεις αυτο ειπαμε οταν το ειδαμε :ρ
υπεροχες χορογραφιες, πολυ ωραιες πρωταγωνιστριες αλλα καποτε πρεπει να καταλαβουν οτι καθε ταινια χρειαζεται ενα καλο σεναριο. ακομα κ τα μιουζικαλ :ρ

fly είπε...

Οπότε από σήμερα θα υποσχεθώ στον εαυτό μου πως θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο μακριά γίνεται από τις πολυφημισμένες ταινίες. Τέλος.

Twilight...

Dreamcatcher είπε...

Λευτερη,
ημουν σιγουρη πως θα το σχολιαζες! Πιστεψε με, γνωριζα πολυ καλα τα μειονεκτηματα των ταινιων Twilight - New Moon από τότε που ημουν πραγματικα κολλημένη με αυτες.


Ρεα,
το ιδιο πιστευω κι εγω.Κι εχω να σου πω πως τα λογια του Unusyal Way πραγματι ηταν πολυ κουλα.